(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
ZAPEČENÝ PANGASIUS - VYNIKAJÍCÍ
Potřebné ingredience
filety pangasia , koření na ryby , mrkev , petržel , vejce, eidam
Postup přípravy
1. Filety rozmrazíme, posypeme kořením na ryby( já zrovna žádné neměla, takže jsem rybu ochutila solí, pepřem, grilovacím kořením, mletou červenou paprikou a kmínem)
2. Na pánvi filety opečeme dozlatova.
3. Mezitím si do misky nastrouháme nahrubo zeleninu a smícháme s vajíčkem.
4. Opečené filety dáme do pekáčku vedle sebe, na ně navrstvíme zeleninu smíchanou s vajíčkem a necháme zapéct, před dokončením posypeme sýrem a necháme rozpustit.
Podáváme s kaší nebo s bramborem.
2. Na pánvi filety opečeme dozlatova.
3. Mezitím si do misky nastrouháme nahrubo zeleninu a smícháme s vajíčkem.
4. Opečené filety dáme do pekáčku vedle sebe, na ně navrstvíme zeleninu smíchanou s vajíčkem a necháme zapéct, před dokončením posypeme sýrem a necháme rozpustit.
Podáváme s kaší nebo s bramborem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé